...

Goedkope verhuisliften in Amsterdam

Goedkope verhuislift Amsterdam

Bent u opzoek naar een goedkope verhuislift Amsterdam inclusief of exclusief bediener? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. We leveren de goedkoopste verhuisliften in Amsterdam.

Verhuizen kan stressvol zijn, maar het gebruik van een verhuislift bespaart u het gedoe om zware voorwerpen de trap op of af te slepen. Transporteer uw spullen snel en gemakkelijk met onze veilige, verzekerde transportservice.

Verhuis in minder tijd met

Het verhuizen van uw huis, kantoor of magazijn is nooit gemakkelijk, maar ons doel is om het proces zo probleemloos en gemakkelijk mogelijk te maken. Met ons modern materieel en ervaren verhuizers zorgen wij voor een veilig en naadloos transport van uw spullen.

Bespaar uzelf complicaties

Een gekwalificeerd team van experts dat al het harde werk voor u doet, wij zorgen voor alle logistiek en laden/lossen zodat u in alle comfort van uw verhuizing kunt genieten. Vertel ons gewoon wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en wij doen de rest!

 

Goedkope Verhuislift Amsterdam

Onze prijzen

1 Object

€80,-

Meest gekozen

2 uur liften

€150,-

1 uur liften

€85,-

Voorrijkosten: In Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 cent per kilometer.

Spoedklus

€99,-

Extra verhuizer

€29,- p.p per uur

Voorrijkosten: In Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 cent per kilometer.

Woningontruiming service

Werken met experts

Wij bedienen de lift. Het verhuizen gaat sneller, netter en veiliger. Kans op schade, blessures of andere problemen is er daardoor niet.

Juiste ervaring

Als onderdeel van Complex Ontruimers is er veel ervaring bij Woningontruiming Service op het gebied van het verhuizen, leegruimen van woningen en kantoren.

Duidelijke afspraken

Een goedkope verhuislift Amsterdam huren op een vaste dag en een vast tijdstip geeft in ieder geval de zekerheid dat de verhuizing van de spullen gebeurt wanneer dat nodig is. U bent er dan zeker van dat de juiste lift voor uw ontruiming wordt geleverd op het moment dat u die nodig heeft.

Goedkoper en altijd beschikbaar

Het verhuizen is veel efficiënter te verzorgen doordat er minder tijd en ruimte nodig is, waardoor de prijs omlaaggaat. Daarnaast is het op elk moment mogelijk om een verhuislift te huren. Dit kan dus bijvoorbeeld ook in het weekend en als er spoed is.

Voor allerlei soorten items

Een verhuislift maakt het verhuizen lichter en slimmer. Denk bijvoorbeeld aan zware meubelstukken, witgoed, piano's of volle dozen met spullen. Dit is een stuk veiliger met een verhuislift, dan zelf met een doos in de hand alle trappen af te moeten.

Slim bij spoed

Juist ook wanneer onverwacht snel gehandeld moet worden, is een verhuislift een slimme zet.Wie direct belt, kan erop rekenen dat snel de juiste hulp geboden wordt. Een passende verhuislift, samen met experts die alles weten van het gebruik van de lift en van het ontruimen zelf.

Wilt u teruggebeld worden?
Verhuislift huren

Voorbeelden verhuisliften

Hulp nodig of vragen?