Uw huis discreet, efficiënt en betaalbaar ontruimen

Wij bieden een professionele en sympathieke huis ontruimingsdienst om een ​​stressvolle gebeurtenis probleemloos te laten verlopen.

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar ook in het weekeinde en op feestdagen!

We recyclen zo veel mogelijk

Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken!

Huis ontruimen

Ontruiming Amsterdam

Bij Woning(ontruiming) service  helpen we al jaren bedrijven en particulieren bij het ontruimen van woningen en gebouwen. Door onze ervaring voeren wij ontruimingen snel, correct en efficiënt uit. Voordat we aan de slag gaan, spreken we altijd eerst een prijs af die we allebei van tevoren weten. Dit stelt ons in staat om van tevoren redelijke kosten vast te stellen en zorgt ervoor dat we geen van beiden worden verrast door de uiteindelijke meer kosten.

We bieden extra ondersteunende diensten aan, dankzij de hulp van een team van professionals. We nemen uw voorraden of spullen graag gratis mee of gebruiken ze met korting op onze ontruimingsdiensten.

Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan of bel ons direct op +31 850 602 958. Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken dat is waar we voor staan.

Neem contact op

Boedelruiming Nederland

U huis ontruimen in ruil voor uw inboedel

Het grote voordeel van Woningontruiming-Service.nl is dat we de prijs van onze diensten kunnen aanpassen bij het overnemen van huishoudelijke artikelen of uw complete huisraad. Hiermee kunnen we de prijs van de ontruimingsdienst wijzigen of gratis uitvoeren.

Wij bieden aan om uw overtollige bezittingen en persoonlijke bezittingen mee te geven voor hergebruik of recycling. Als alternatief kunnen we u helpen bij het doneren aan een goed doel, of we kunnen zelfs uw nutteloze items voor u recyclen. Als u hulp nodig heeft bij het oplossen van uw ontruiming, helpen we u graag om ongewenste items naar de vuilstortplaats te brengen.

Wij raden u aan om een ​​aanvraag in te dienen, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en advies te geven. Het is handig als u foto’s van huishoudelijke artikelen op het formulier als bijlage meestuurt.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Voordat u ons belt

Lees dit alstublieft!

  • We streven ernaar om items van de stortplaats te redden om onze planeet waar mogelijk groen te houden, inclusief het doneren van geschikte items aan liefdadigheidsinstellingen en het particulieren, zodat ongewenste items een tweede leven krijgen.

  • We hebben een volledige wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en zijn volledig geregistreerd.

  • Onze medewerkers zijn ervaren, deskundig, vriendelijk en bovenal uiterst professioneel. Wij maken geen gebruik van onderaannemers en hebben alles zelf in de hand.

  • Zo vergeten we nooit dat we te maken hebben met verlies, gevoelens en bezittingen van mensen die sentimentele en emotionele herinneringen kunnen bevatten.

Maak een afspraak

Geslaagde huisontruimingsprojecten: