Altijd inzetbaar!

OFFERTE

Staat uw woonplaats er niet tussen? Geen probleem neem gerust contact met ons op.

CONTACT
Verhuisservice Amsterdam en omstreken

Klanten geven ons een 9,3! Dat zegt natuurlijk niet veel, maar wel heel wat.

 Waarom ons verhuisbedrijf?

  •  Ervaren verhuizers met verstand van zaken
  •  Voordelige tarieven
TARIEVEN

Unieke verhuisdiensten

Ons verhuisbedrijf biedt unieke verhuisdiensten. Zo worden we beschouwd als een van de beste verhuisbedrijven in Amsterdam. We kunnen helpen met meubelverhuizingen. Ons personeel is professioneel en altijd en overal beschikbaar om klanten te helpen.

Bel ons vandaag nog op 085 – 06 02 958 voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf

Verhuizen kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Als Verhuisbedrijf in Amsterdam weten wij dat als geen ander. Uw hele leven moet ingepakt en verplaatst worden. Elke hulp die u daarbij kunt krijgen is welkom. Vaak zijn vrienden of familie wel bereid om u bij te staan, maar dat kan niet altijd. In dat geval kunt u gebruik maken van de service van woningontruiming service. Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Amsterdam? Zoek dan niet verder. Wij bieden verhuishulp op verschillende niveaus, van enkel transportwerk tot volledige verhuisservice. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel hulp u krijgt en hoeveel u zelf doet. Neem vrijblijvend contact op met 085 – 06 02 958 voor meer informatie of bekijk meteen onze tarieven. Wij komen overigens ook graag bij u langs om een offerte op te maken. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam, dan bent u bij De vakman aan het juiste adres.

Verhuisservice Amsterdam

We bestaan uit een klein team enthousiaste sjouwers die altijd voor u klaar staan. Ook als andere hulp onverwachts heeft afgezegd, kunt u rekenen op Woningontruiming service. Met onze spoedverhuizing zorgen wij ervoor dat u alsnog kunt verhuizen op het moment dat u dat gepland had. Wij helpen verder met:

  • Inpakken
  • Transport
  • Uitpakken

Goedkoop verhuisbedrijf

Wij begrijpen dat een verhuizing al duur genoeg is. Daarom kunt u naar eigen inzicht bij ons hulp inhuren. U bepaalt zelf hoeveel hulp u nodig heeft. Dat maakt ons verhuisbedrijf in Amsterdam goedkoop! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoep tot stoep verhuizing. Hierbij zorgt u dat uw huidige woning of kantoor leeggemaakt wordt en de spullen op de “stoep” terecht komen. Wij laden ze vervolgens voor u in de verhuiswagen, waarna we de spullen op de nieuwe locatie weer op de stoep zetten zodat u de nieuwe plaats kunt inrichten. Naast onze complete verhuizingen kunt u ook gebruikmaken van onze verhuisliften. Met onze verschillende maten, kunnen we u altijd passend van dienst zijn met een verhuislift in Amsterdam.

Verhuisbedrijf en ontruiming in 1

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat voor u een ontruiming kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat een ontruiming een ingrijpende aangelegenheid kan zijn. Wij gaan daarom met het grootste respect met andermans spullen om. Daarnaast komt het vaak voor dat een ontruiming om vervelende redenen moet plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een sterfgeval, faillissement of een emigratie. Wij zorgen ervoor dat de te verlaten locatie volledig wordt leeggehaald en de spullen worden opgeslagen, verhuisd of afgevoerd. Wilt u meer weten over een woningontruiming of bedrijfsverhuizing? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verhuisservice.

OFFERTE

Zelf een verhuislift huren

Gaat u liever zelf aan de slag om zo de verhuiskosten te besparen? Dat is bij ons mogelijk want wij verhuren ook verhuisliften. Een verhuislift huren met of zonder bediener is een optie als u zelf wilt gaan verhuizen. Voor meer informatie en de tarieven verwijzen we u graag naar onze verhuislift verhuur pagina toe.

Verhuislift verhuur