Woningontruiming Amsterdam

Woningontruiming Amsterdam: Snel en voordelig

✅ Snelle en efficiënte ontruiming

✅ Eerlijke en betaalbare prijzen

✅ Professionele en discrete service

✅ Oude huisraad naar kringloop of goed doel of leger des Heils

✅ Geen verrassingen achteraf

 

Bel ons

Vraag vrijblijvend advies aan:

Vraag offerte aan:

Woningontruiming Amsterdam:
Betrouwbaar en deskundig

Heeft u een woning te ontruimen in Amsterdam? Dan bent u bij Woningontruiming Service aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in woningontruimingen in de regio Amsterdam.

Wij bieden een complete ontruimservice, waarbij wij alles voor u uit handen nemen. Van het ophalen van spullen tot het opleveren van een schone en lege woning.

Onze voordelen:

 • Betrouwbaar en deskundig
  Wij zijn een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in woningontruimingen.
 • Compleet
  Wij bieden een complete ontruimservice, waarbij wij alles voor u uit handen nemen.
 • Flexibel
  Wij zijn flexibel in onze werktijden en kunnen snel schakelen.
 • Transparant
  Wij werken met duidelijke en transparante tarieven.

Waarom kiezen voor onze professionele service?

Onze professionele service biedt veel voordelen bij het uitvoeren van een woningontruiming en verhuizing. Ten eerste bespaart het u tijd en energie. Verhuizen en opruimen kost veel tijd en inspanning, vooral als u het zelf probeert te doen zonder de juiste kennis en ervaring.

Door een professionele dienst in te huren, kunt u zich concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl woningontruiming-service.nl zich bezighoud met het hele proces.

Bel ons

Of vraag vrijblijvend advies aan:

Vraag offerte aan:

Alles netjes en discreet geregeld

U hoeft zich geen zorgen te maken over de ontruiming van uw woning. Wij regelen alles netjes en discreet, met respect voor uw privacy.

We bieden onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven.

 

Woningontruiming

Woningontruiming Service Amsterdam: Met begrip en respect

 

Woningontruiming Service Amsterdam begrijpt dat het ontruimen van een woning een emotioneel proces kan zijn. Zeker wanneer het gaat om de woning van een overleden dierbare.

Wij staan u graag bij in dit proces. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en zorgen ervoor dat de woning op een respectvolle manier wordt ontruimd.

Onze medewerkers zijn getraind om met gevoeligheid om te gaan met persoonlijke bezittingen. Zij zullen alles in het werk stellen om u te helpen om afscheid te nemen op een manier die voor u passend is.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons op 085 060 29 58 of vul het contactformulier in op onze website.

Wij helpen u graag!

 

Hoe werkt een ontruimingsafspraak?

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Het leegruimen van woningen en bedrijven
 • Het ophalen en afvoeren van spullen
 • Het recyclen of doneren van spullen
 • Het schoonmaken van de woning

Overige diensten:

Prijsindicatie

Woningontruiming Amsterdam: Globale kostenindicatie

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de kosten van een woningontruiming te schatten. Daarom geven we u graag een indicatie.

De kosten van een woningontruiming in Amsterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid inboedel en de staat van de woning.

Soort ruimte: Prijs indicatie:
Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2 € 250-€350*
Appartement 45-75 m2 € 600–€850*
Eengezinswoning 75-100 m2 € 850–€1250*
Grote woningen 100m3-200 m2 €1200–€3000
 
* Waardevolle spullen uit uw inboedel kunnen worden verrekend op deze offertebedragen.
 
Bel ons

Woningontruiming Amsterdam: Betrouwbaar en dichtbij

Heeft u een woning te ontruimen in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat woningontruimingen in Amsterdam en omgeving verzorgt. Wij begrijpen dat een woningontruiming een emotioneel proces kan zijn. Daarom nemen wij de tijd om uw wensen te bespreken en zorgen wij ervoor dat de woning op een respectvolle manier wordt ontruimd.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen, appartementen en bedrijfspanden. Wij hebben ervaring met alle soorten ontruimingssituaties, van verhuizingen tot leeghalen van woningen na overlijden. Wij werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk verder kunt. Wij zorgen voor een nette en opgeruimde aflevering van de woning.

Woningontruiming Service de experts voor uw ontruiming

Wij begrijpen dat een woningontruiming een emotioneel proces kan zijn. Daarom nemen wij de tijd om uw wensen te bespreken en zorgen wij ervoor dat de woning op een respectvolle manier wordt ontruimd.

Woningontruiming en inboedelopkoop: alles uit één hand

Heeft u een woning te ontruimen of wilt u uw inboedel verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een complete dienstverlening, waarbij wij zowel de ontruiming als de inboedelopkoop voor u verzorgen.

Dit biedt u het gemak dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van achtergebleven items. Wij komen bij u langs om de inboedel te taxeren en een offerte uit te brengen. Zodra u akkoord bent, zorgen wij ervoor dat de woning wordt ontruimd en de inboedel wordt opgehaald.

Deze dienstverlening is ideaal voor mensen die een woning moeten ontruimen na een overlijden, een verhuizing of een andere reden. Wij ontlasten u graag van deze lastige taak.

Bezemschoon opgeleverd: een kijkje achter de schermen

In deze video geven we u een kijkje achter de schermen van een professionele woningontruiming. We nemen u stap voor stap mee door het proces, van het zorgvuldig verwijderen van de inboedel tot het schoonvegen van elke kamer.

Of u nu zelf voor een ontruiming staat of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe het in zijn werk gaat, deze video geeft u een helder beeld van wat ‘bezemschoon’ precies inhoudt.

Bel ons

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Woningontruiming Amsterdam: Laat het over aan de experts!

Heeft u een woning te ontruimen in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en betrouwbare woningontruimingsdienst die u graag helpt om uw woning snel en efficiënt te ontruimen.

Onze diensten

 • Wij ontruimingen woningen van alle soorten en maten, van kleine appartementen tot grote villa’s en bedrijven.
 • We werken snel en efficiënt, zodat u zo snel mogelijk verder kunt.
 • We werken discreet, zodat uw privacy wordt gewaarborgd.
 • We zijn gespecialiseerd in het hergebruik van inboedel en het recyclen van afval.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn transparant en concurrerend. We bieden altijd een vrijblijvende offerte aan, zodat u weet waar u aan toe bent.

Bel ons
Woningontruiming service staat klaar voor u in weer en wind

In weer en wind staat ons team u bij!

Fotogalerij van diverse ontruimingen:

Vraag advies aan:

Vraag offerte aan:

Ontruiming woning
Bel ons

Woningontruiming Service is een gespecialiseerde dienstverlening die huizen, bedrijven en panden leeghaalt en gereed maakt voor nieuwe bewoning of verkoop.

De beste woningontruimingsdiensten onderscheiden zich door hun uitzonderlijke service, hoogwaardige kwaliteit en concurrerende prijzen.