Ontruiming woning

Contactpagina Woningontruiming Service

Hier op deze pagina vindt u alle contactgegevens van woningontruiming-service.nl

Adres:

Wibautstraat 1671505 CD ZaandamNederland

Openingstijden:

Maandag tot zondag

24 uur service

Goedkoop verhuizen in Amsterdam en omgeving

E-mail:

info@woningontruiming-service.nl

Telefoon:

085-06 02 958

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie

Prijs indicatie ontruiming

Uit ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om van te voren in te schatten hoeveel een ontruiming gaat kosten. Wij hebben op basis van onze praktijkervaring een indicatie opgesteld wat een ontruiming ongeveer kost. Buiten beschouwing gelaten zijn de extra kosten van een sterk vervuilde woning, het inzetten van afvalcontainers, verhuislift, het aanvragen van de ontheffingen van de desbetreffende gemeente, de kosten van een eventuele asbestverklaring en, indien noodzakelijk, kleine herstelwerkzaamheden indien dit door de verhuurder in een voor inspectie aan u wordt gevraagd.

Soort ruimte Prijs indicatie
Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2 € 250-€350*
Appartement 45-75 m2 € 600–€850*
Eengezinswoning 75-100 m2 € 850–€1250*
Grote woningen 100m3-200 m2 €1200–€3000*
* Waardevolle spullen uit uw inboedel kunnen worden verrekend op deze offertebedragen.
 

Tarieven Verhuizing

Of u nu een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een woningontruiming wilt uitvoeren, onze tarieven blijven hetzelfde. Schakel ons nu in voor uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar!

Service Uurprijs*
   
€ 22,50(€ 27,23)
  € 45,-(€ 54,45)
  € 67,50(€ 81,68)
  € 89,-(€ 107,69)
 
   
Tarieven i.c.m. verhuislift  
   
   € 99,-(€ 119,79)
    € 119,-(€ 143,99)
     € 139,-(€ 168,19)

*Prijzen exclusief BTW. Inclusief BTW tussen haakjes.

 

Tarieven verhuislift huren

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen