Vervuilde woning schoonmaken

Een professioneel schoonmaakbedrijf nodig?
Schakel snel onze dienst in!

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Vraag offerte aan:

Na het overlijden of ontsporing van een dierbare komen de nabestaanden er soms achter dat de woning (ernstig) vervuild is. Lichamelijke of geestelijke aandoening, een sociaal isolement en vervolgens schaamte spelen hierbij een grote rol, waarna de problemen alleen maar groter werden.

De familie kampt nu met diezelfde schaamte gevoelens. Het uit schaamte niet durven uitbesteden aan een professioneel bedrijf, maar de klus is te groot om de woning zelf weer leefbaar te maken.

In deze gevallen kan Woningontruiming Service uitkomst bieden. Wij hebben ervaring in het schoonmaken van (ernstig) vervuilde woningen en weten hoe wij deze op een discrete manier weer leefbaar kunnen maken.

Waarom kiezen voor Woningontruiming-Service

 • Klanten geven ons een 9.3
 • Een familiebedrijf met jarenlange ervaring
 • Individuele persoonlijke service
 • We voeren reiniging en woningontruiming uit in heel Nederland
 • We leveren uw bezemschoon en ongestoffeerd af
 • We verzorgen ook alle soorten verhuizingen
 • Geen verrassingen achteraf
 • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken
 • Altijd een offerte op locatie zo garanderen we een correcte prijs

Afspraak maken

Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen om een (ernstig) vervuilde woning schoon te maken, maken wij eerst een vrijblijvende afspraak met de klant. Wij komen bij de klant langs om de betreffende woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij een inventarisatie maken van de werkzaamheden, de tijd dat de klus in beslag neemt en de kosten.

Voor al onze klanten maken wij een offerte op maat. In deze offerte worden al uw wensen en eisen opgenomen. Zo weet u waar u aan toe bent en komen er geen onverwachte kosten achteraf.

Het bedrijf maakt uw huis schoon in de volgende stappen:

 • – Het huis desinfecteren met een krachtig desinfectiemiddel

 • – Het verwijderen van al het vuil en vlekken van de vloeren

 • – Ramen, deuren en muren van uw huis schoonmaken

 • – Uw huis ontgeuren om geuren te verwijderen.

De schoonmaak

Na het aanvaarden van de offerte zetten wij deze om in een opdracht. Op de afgesproken datum ontvangen wij de sleutel van u en beginnen wij met de werkzaamheden.

Woningontruiming Service haalt eerst alle inventaris uit de woning, hierbij dragen wij zorg voor het milieubewust afvoeren van het afval. Inventaris wat nog goed is voor hergebruik kunnen wij van u opkopen of naar een goed doel brengen zoals een kringloopwinkel.

Als wij klaar zijn met het leegruimen van de woning, zullen wij beginnen met het schoonmaken, reinigen en desinfecteren van de woning.

Wij maken met u een afspraak voor de oplevering, na akkoord ontvangt u van ons de sleutel retour en maken wij de factuur gereed.

OFFERTE

Snel een oplossing

Onze schoonmaakdiensten bieden u snel een oplossing na het overlijden van dierbare. Woningontruiming-Service biedt de uitkomst voor degenen die met deze situatie worden geconfronteerd. Het proces van het schoonmaken van een huis na de dood of ontsporing van een geliefde kan erg moeilijk zijn. Het is belangrijk om het huis schoon te maken voordat het begint te stinken en ongedierte aantrekt. Een professioneel schoonmaakbedrijf kan u helpen bij het proces om het huis weer normaal te maken nadat er een tragedie heeft plaatsgevonden. Zij zullen hun expertise inzetten bij het verwijderen van eventuele sporen van stof, vuil en andere allergenen die in het huis aanwezig zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van een vervuilde woning? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact
Vervuilde woning weer leefbaar maken

Voorbeeld van een vervuilde woning

Voorbeeld vervuilde woning

Voorbeeld vervuilde woning

Voorbeeld van een ernstig vervuilde woning

Voorbeeld van een ernstig vervuild huis

Wij scoren een 9.3! Dat zegt niet alles, maar het zegt wel veel.

OFFERTE

Bedrijfsontruiming

Diverse vormen van schoonmaak en ontruiming mogelijk

De Woningontruiming Service biedt verschillende vormen van ontruiming aan voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij kunnen zowel bedrijfs- als woningontruimingen voor u uitvoeren. Het kan zelfs worden gedaan als een spoedontruiming indien nodig. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op een full service ontruiming. Dit houdt in dat wij de ontruiming volledig van A tot Z voor u regelen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en reinigen van bedrijfsruimtes en kantoorruimtes. Het is veel meer dan alleen uw kantoormeubilair eruit halen. Indien nodig kan de ruimte volledig worden afgebroken, wat inhoudt dat we vaste wanden, verlaagde plafonds en vloerbedekking volledig verwijderen.

In dit geval zorgen wij voor een stofvrije en lege ruimte. Wij herstellen schade aan muren en houtwerk, evenals het nodige schilderwerk. Als we klaar zijn met het werk, laten we een smetteloze ruimte achter die je kunt gebruiken voor een nieuw project.

OFFERTE

Wanneer er een dierbare is overleden, begrijpen we heel goed dat u veel meer aan uw hoofd heeft dan het leegruimen van zijn of haar woning. Ook op dit punt staat onze ontruiming service dan volledig voor u klaar. We pakken de inboedel van uw overleden dierbare netjes in, zodat u het mee kunt nemen naar een nieuwe plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige albums vol met de mooiste herinneringen.

Die wilt u natuurlijk bewaren! Indien er zich in de inboedel zaken bevinden die u niet wilt behouden, dan kunnen wij deze voor u afvoeren naar bijvoorbeeld de stort of de kringloop. Hierbij valt te denken aan klassieke meubelstukken die prima nog een ronde meekunnen, maar die niet in uw eigen interieur passen.

Onze ontruimingsspecialisten staan ook voor u klaar wanneer u uit huis gezet wordt. We begrijpen dat dit voor u absoluut geen prettig moment is. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, halen we uw oude huis snel en vakkundig leeg. Uw spullen brengen we vervolgens naar de plek die u ons aangeeft. Natuurlijk mag u erbij blijven wanneer we uw woning ontruimen.

Als de verhuurder zijn huurcontract wil beëindigen, moet hij daarvoor een goede reden hebben. De meest voorkomende redenen zijn huurachterstand (meerdere maanden), overlast bij buren en het verstrijken van de huurperiode.

OFFERTE