Bedrijfsontruiming Amsterdam

Professionele ontruiming service nodig? Schakel snel onze ontruiming service in!

Er zijn allerlei verschillende situaties te bedenken waarbij een snelle en secure ontruiming van uw woning of bedrijf gewenst is.Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke verhuizing, een faillissement, een huisuitzetting of het overlijden van een familielid. Het is dan zaak om het weghalen van de inboedel op een veilige en vertrouwde manier te regelen.Om de bedrijfsontruiming, de woningontruiming na overlijden of uitzetten te bespoedigen is er de vakkundige dienstverlening van de Woningontruiming Service.

Waarom kiezen voor Woningontruiming-Service

 • Spoedontruiming 24/7 beschikbaar
 • Klanten geven ons een 9.3
 • Een familiebedrijf met jarenlange ervaring
 • Individuele persoonlijke service
 • We voeren bedrijfsontruimingen  uit in heel Nederland
 • We leveren uw bezemschoon en ongestoffeerd af
 • We verzorgen ook alle soorten verhuizingen
 • Geen verrassingen achteraf
 • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken
 • Altijd een offerte op locatie zo garanderen we een correcte prijs

15 jaar ervaring

Woningontruiming-service.nl maakt deel uit van Complex ontruimingen en bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers die zich richten op ontruimingsdiensten geheel op maat. We zijn er voor bedrijven en voor particulieren, in feite voor iedereen die nood heeft aan een spoedige en secure ontruiming. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak bent u bij ons helemaal aan het juiste adres voor een bedrijfsontruimingen op maat.

Snelle en secure ontruimingsservice

Het ontruimen van een pand, of het nu een woonhuis of een zakelijke ruimte betreft, is nooit gemakkelijk. Als u de bedrijfsontruiming zelf zou uitvoeren, zou u vaak te lang blijven stilstaan bij allerlei objecten die voor u een persoonlijke of emotionele waarde hebben. Dit kan ervoor zorgen dat de ontruiming niet vlot genoeg verloopt en dat de inboedel niet op een ordelijke en veilige wijze wordt ingepakt. Onze professionele ontruiming service neemt u deze zorgen volledig uit handen. We zorgen voor een secure en snelle afwikkeling op ieder moment en staan u bij in het gehele proces.

Bedrijfsontruimingen op maat

Een bedrijfsontruiming is lang niet altijd een pretje, zeker niet als een faillissement hiervan de oorzaak is. Onze ervaren professionals gaan graag voor u aan de slag om de volledige bedrijfsontruiming voor u te verzorgen. Uiteraard gaan we hierbij altijd netjes en discreet te werk. Zeker in uw bedrijfsruimtes kunnen er heel wat gevoelige documenten liggen. Onze vakkundige ontruimingsmedewerkers pakken ze zorgvuldig in en kunnen ze desgewenst overbrengen naar een veilige opslagruimte. Uiteraard kunt u de items ook direct laten vervoeren naar een nieuw pand of uw eigen woning. De diverse mogelijkheden bespreken we graag met u.
Wij scoren een 9.3! Dat zegt niet alles, maar het zegt wel veel. OFFERTE

Bedrijfsontruiming

Diverse vormen van ontruiming mogelijk

De Woningontruiming Service biedt u verschillende vormen van ontruiming, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. We kunnen zowel een bedrijfsontruiming als een woningontruiming op maat voor u uitvoeren. Indien gewenst kan dit zelfs als spoedontruiming. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op een full service ontruiming. Dit houdt in dat we de bedrijfsontruiming helemaal van A tot Z verzorgen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen en reinigen van bedrijfsruimtes en kantoorruimtes. Het is veel meer dan alleen uw kantoormeubilair eruit halen. Indien nodig kan de ruimte volledig worden afgebroken, wat inhoudt dat we vaste wanden, verlaagde plafonds en vloerbedekking volledig verwijderen.

In dit geval zorgen wij voor een stofvrije en lege ruimte. Wij herstellen schade aan muren en houtwerk, evenals het nodige schilderwerk. Als we klaar zijn met het werk, laten we een smetteloze ruimte achter die je kunt gebruiken voor een nieuw project.

OFFERTE

Wanneer er een dierbare is overleden, begrijpen we heel goed dat u veel meer aan uw hoofd heeft dan het leegruimen van zijn of haar woning. Ook op dit punt staat onze ontruiming service dan volledig voor u klaar. We pakken de inboedel van uw overleden dierbare netjes in, zodat u het mee kunt nemen naar een nieuwe plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige albums vol met de mooiste herinneringen.

Die wilt u natuurlijk bewaren! Indien er zich in de inboedel zaken bevinden die u niet wilt behouden, dan kunnen wij deze voor u afvoeren naar bijvoorbeeld de stort of de kringloop. Hierbij valt te denken aan klassieke meubelstukken die prima nog een ronde meekunnen, maar die niet in uw eigen interieur passen.

TARIEVEN

Onze ontruimingsspecialisten staan ook voor u klaar wanneer u uit huis gezet wordt. We begrijpen dat dit voor u absoluut geen prettig moment is. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, halen we uw oude huis snel en vakkundig leeg. Uw spullen brengen we vervolgens naar de plek die u ons aangeeft. Natuurlijk mag u erbij blijven wanneer we uw woning ontruimen.

Als de verhuurder zijn huurcontract wil beëindigen, moet hij daarvoor een goede reden hebben. De meest voorkomende redenen zijn huurachterstand (meerdere maanden), overlast bij buren en het verstrijken van de huurperiode.

OFFERTE
Contact

Altijd beschikbaar

Het kan natuurlijk voorkomen dat u met grote haast uw pand moet of wilt ontruimen. Reken dan op de kwaliteit en de service van ons ontruimingsbedrijf. We staan altijd voor u klaar en kunnen de spoedontruiming zelfs buiten kantoortijden en in het weekend voor u uitvoeren. Op deze manier weet u zeker dat uw kantoor of woning ruim op tijd helemaal leeg is. Uiteraard wordt ook in dit geval uw inboedel op een zeer secure wijze ingepakt en weggehaald. We kunnen de klus in slechts één dag volledig afronden, zodat u zich met net iets minder zorgen uw vervolgstappen kunt zetten.

Direct een afspraak maken met de Woningontruiming Service

Moet er een ontruiming plaatsvinden om uw kantoor of uw woning te ontruimen? Dan weet u nu bij wie u terecht kunt. Vertrouw op de professionaliteit en het kwaliteitswerk van onze ervaren medewerkers bij het leeghalen of verhuizen van uw inboedel. Vraag een offerte op maat aan voor uw bedrijfsontruiming of woningontruiming en plan vervolgens snel een afspraak in.

Een woonontruiming na overlijden: een vervelende zaak

Een overlijden is nooit een aangename gebeurtenis, dat moeten we u niet vertellen. Het ontruimen van de woning van een grootouder, ouder of vriend is misschien niet het eerste waar u in dat geval aan denkt, maar het is wel belangrijk om er rekening mee te houden. Er moeten immers heel wat zaken in orde worden gebracht om wettelijke problemen te vermijden en een woningontruiming Haarlem van de persoon in kwestie is daar ongetwijfeld één van.

Als u onverwachts te maken heeft gehad met een overlijden, laat dan de praktische zorgen voor de woningontruiming Haarlem over aan een professional. Deze beschikt over alle nodige materialen om een woningontruiming op maat uit te voeren, waardoor u toch al minder kopzorgen heeft. En dat is een dergelijke situatie natuurlijk alleen maar extra interessant.

 • 24 uur service

 • Meer dan 15 jaar ervaring

 • Flexibel inzetbaar

 • Professionele service

Bedrijfsontruiming