Wibautstraat 167 1097 BG Amsterdam

Bel ons: 085 - 06 02 958

Bedrijfsontruiming Amsterdam

Professionele bedrijfsontruiming nodig? Schakel snel onze ontruiming service in!

Er zijn allerlei verschillende situaties te bedenken waarbij een snelle en secure ontruiming van uw woning of bedrijf gewenst is. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke verhuizing, een faillissement, een huisuitzetting of het overlijden van een familielid. Het is dan zaak om het weghalen van de inboedel op een veilige en vertrouwde manier te regelen. Om de bedrijfsontruiming, de woningontruiming na overlijden of uitzetten te bespoedigen is er de vakkundige dienstverlening van de Woningontruiming Service.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf maakt deel uit van Complex Ontruimers en bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers die zich richten op ontruimingsdiensten geheel op maat. We zijn er voor bedrijven en voor particulieren, in feite voor iedereen die nood heeft aan een spoedige en secure ontruiming. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak bent u bij ons helemaal aan het juiste adres voor een woningontruiming op maat of voor bedrijfsontruimingen op maat.

Waarom kiezen voor Woningontruiming Service?

Het ontruimen van een pand, of het nu een woonhuis of een zakelijke ruimte betreft, is nooit gemakkelijk. Als u de bedrijfsontruiming zelf zou uitvoeren, zou u vaak te lang blijven stilstaan bij allerlei objecten die voor u een persoonlijke of emotionele waarde hebben. Dit kan er voor zorgen dat de ontruiming niet vlot genoeg verloopt en dat de inboedel niet op een ordelijke en veilige wijze wordt ingepakt. Onze professionele ontruiming service neemt u deze zorgen volledig uit handen. We zorgen voor een secure en snelle afwikkeling op ieder moment.

Diverse vormen van ontruiming mogelijk

De Woningontruiming Service biedt u verschillende vormen van ontruiming, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. We kunnen zowel een bedrijfsontruiming als een woningontruiming op maat voor u uitvoeren. Indien gewenst kan dit zelfs als spoedontruiming. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op een fullservice ontruiming. Dit houdt in dat we de bedrijfsontruiming helemaal van A tot Z voor u regelen.

Bedrijfsontruimingen op maat

Een bedrijfsontruiming is lang niet altijd een pretje, zeker niet als een faillissement hiervan de oorzaak is. Onze ervaren professionals gaan graag voor u aan de slag om de volledige bedrijfsontruiming voor u te verzorgen. Uiteraard gaan we hierbij altijd netjes en discreet te werk. Zeker in uw bedrijfsruimtes kunnen er heel wat gevoelige documenten liggen. Onze vakkundige ontruimers pakken ze zorgvuldig in en kunnen ze desgewenst overbrengen naar een veilige opslagruimte. Uiteraard kunt u de items ook direct laten vervoeren naar een nieuw pand of uw eigen woning. De diverse mogelijkheden bespreken we graag met u.

Woningontruiming na overlijden

Wanneer er een dierbare is overleden, begrijpen we heel goed dat u veel meer aan uw hoofd heeft dan het leegruimen van zijn of haar woning. Ook op dit punt staat onze ontruiming service dan volledig voor u klaar. We pakken de inboedel van uw overleden dierbare netjes in, zodat u het mee kunt nemen naar een nieuwe plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige albums vol met de mooiste herinneringen. Die wilt u natuurlijk bewaren! Indien er zich in de inboedel zaken bevinden die u niet wilt behouden, dan kunnen wij deze voor u afvoeren naar bijvoorbeeld de stort of de kringloop. Hierbij valt te denken aan klassieke meubelstukken die prima nog een ronde meekunnen, maar die niet in uw eigen interieur passen.

Ontruiming bij huisuitzetting

Onze ontruimingsspecialisten staan ook voor u klaar wanneer u uit huis gezet wordt. We begrijpen dat dit voor u absoluut geen prettig moment is. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, halen we uw oude huis snel en vakkundig leeg. Uw spullen brengen we vervolgens naar de plek die u ons aangeeft. Natuurlijk mag u erbij blijven wanneer we uw woning ontruimen. Zo weet u zeker dat alles op een betrouwbare manier verloopt.

Wat komt er kijken bij een bedrijfsontruiming?

Op het moment dat u ons inschakelt voor een bedrijfsontruiming, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We beginnen met het zorgvuldig inpakken van uw inboedel, die we voor u overbrengen naar de gewenste locatie. Indien nodig kunnen we bepaalde sloopwerken voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het uit elkaar halen van oude meubels of vensterbanken. Tevens kunnen we de vloerbedekking (tapijt, laminaat of overig) verwijderen. Ten slotte laten we de ruimtes leeg en bezemschoon achter.

In te schakelen op ieder moment

Het kan natuurlijk voorkomen dat u met grote haast uw pand moet of wilt ontruimen. Reken dan op de kwaliteit en de service van ons ontruimingsbedrijf. We staan altijd voor u klaar en kunnen de spoedontruiming zelfs buiten kantoortijden en in het weekend voor u uitvoeren. Op deze manier weet u zeker dat uw kantoor of woning ruim op tijd helemaal leeg is. Uiteraard wordt ook in dit geval uw inboedel op een zeer secure wijze ingepakt en weggehaald. We kunnen de klus in slechts één dag volledig afronden, zodat u zich met net iets minder zorgen uw vervolgstappen kunt zetten.

Ons werkterrein

Met onze ontruiming service voor zakelijke en particuliere klanten richten wij ons met name op de regio Amsterdam. Moet er met spoed een ontruiming Amsterdam voor u worden uitgevoerd? Neem dan snel contact met ons op! We kunnen zelfs ’s avonds laat of in het weekend nog aan de bedrijfsontruiming beginnen, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met een schone lei.

Direct een afspraak maken met de Woningontruiming Service

Moet er een ontruiming Amsterdam plaatsvinden op uw kantoor of in uw woning? Dan weet u nu bij wie u terecht kunt: de Woningontruiming Service! Vertrouw op de professionaliteit en het kwaliteitswerk van onze ervaren medewerkers bij het leeghalen of verhuizen van uw inboedel. Vraag een offerte op maat aan voor uw bedrijfsontruiming of woningontruiming en plan vervolgens snel een afspraak in. Ook hebben wij een samenwerking met Slotenmaker Amsterdam en Glaszetter Amsterdam.

bedrijfsontruiming

Een speciale spoedontruiming voor dringende gevallen

Een van de vele opties bij de ontruiming service is een spoedontruiming. In veel gevallen moet het leeghalen van uw woning of bedrijf zo snel mogelijk gebeuren. Dit is bijvoorbeeld zo als het pand meteen wordt verkocht of bij een woningontruiming na overlijden. Hoe dan ook kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van Woningontruiming service, die u zo snel mogelijk helpt om het werk af te krijgen. Als u haast heeft bij een woningontruiming Haarlem, aarzel dan niet en neem snel contact op.

Geniet van een ontruiming op maat, dankzij een professionele aanpak

Als u uw pand of woning laat ontruimen, dan is het logischerwijs belangrijk dat er aan uw verwachtingen wordt voldaan. Elke situatie is anders: misschien wilt u alle meubelstukken laten weghalen of juist de kleine, oude spullen waar u niets meer mee bent? Wilt u dat uw inboedel zorgvuldig wordt verwijderd en getransporteerd of gaat het juist om afval dat u zo snel mogelijk kwijt wilt? Wat uw situatie en verwachtingen ook zijn.

Woningontruiming Service kan u een woningontruiming op maat bieden

Vooral bedrijfsontruimingen op maat zijn erg handig, aangezien er vaak tijdsdruk is en u het werk zo vlot en overzichtelijk mogelijk gedaan wilt hebben. Bij bedrijfsontruimingen op maat wordt hoe dan ook rekening gehouden met uw wensen, beschikbare tijd en mogelijkheden.
Laat ook uw woonboot op deskundige wijze ontruimen
De dienstverlening gaat echter nog verder: zo is ook een woonboot ontruiming een mogelijkheid. Het leeghalen van een woonboot vereist een specifieke aanpak met extra zorg voor details en nauwkeurigheid. Als u uw woonboot in Haarlem op professionele manier wilt ontruimen, doe dan beroep op een betrouwbare service die het hele werk voor u kan doen. Op die manier is de woonboot ontruiming snel klaargespeeld.
Een woonboot is een compleet andere woonplaats dan een gewoon huis en zowel bij het verhuizen als het verwijderen van meubilair en andere spullen is dan ook extra zorgvuldigheid geboden. Het risico op schade door bijvoorbeeld water is veel groter, dus laat u het werk best aan een professional over. Een ervaren team helpt u om uw inboedel, van decoratie tot grote meubelstukken, veilig en wel aan wal te brengen én te vervoeren. Op die manier is het leeghalen van uw woonboot geen enkele uitdaging meer.

Een woonontruiming na overlijden: een vervelende zaak

Een overlijden is nooit een aangename gebeurtenis, dat moeten we u niet vertellen. Het ontruimen van de woning van een grootouder, ouder of vriend is misschien niet het eerste waar u in dat geval aan denkt, maar het is wel belangrijk om er rekening mee te houden. Er moeten immers heel wat zaken in orde worden gebracht om wettelijke problemen te vermijden en een woningontruiming Haarlem van de persoon in kwestie is daar ongetwijfeld één van.

Als u onverwachts te maken heeft gehad met een overlijden, laat dan de praktische zorgen voor de woningontruiming Haarlem over aan een professional. Deze beschikt over alle nodige materialen om een woningontruiming op maat uit te voeren, waardoor u toch al minder kopzorgen heeft. En dat is een dergelijke situatie natuurlijk alleen maar extra interessant.

Woningontruiming Haarlem en omstreken

Er zijn duidelijk meer dan genoeg voordelen en mogelijkheden bij een bedrijfsontruiming of het leeghalen van uw woning. Van een voorzichtige aanpak tot mogelijkheden voor elke situatie en het feit dat de ontruimingsdienst altijd beschikbaar is, de lijst van goede redenen om op een deskundige service te vertrouwen is haast oneindig. Bovenstaand overzicht maakt dat duidelijk.

Woont u in Haarlem of omstreken en kunt u zich vinden in één van de bovenstaande situaties? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Woningontruiming Haarlem om van de vele voordelen te profiteren. Of het nu gaat om een bedrijfsontruiming, een woningontruiming na overlijden of een andere situatie, de kennis en kunde van een specialist helpen u om het werk zo snel mogelijk af te krijgen.

N

Woningen ontruimen

N

Garage ontruimen

N

Ontruiming na overlijden

N

Kantoren ontruimen

N

Bedrijfspand ontruimen

Kom met ons in contact

Woningontruiming service Amsterdam

Hoe kunnen wij helpen?

11 + 5 =

direct contact

×

Powered by WhatsApp Chat

×