Klantenservice: Woningontruiming-Service.nl

Contact formulier:

Vraag offerte aan:

Klantenservice

Welkom op de Klantenservice pagina van Woningontruiming-Service.nl.

Bij ons staan uw behoeften en tevredenheid centraal. Wij zijn altijd beschikbaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden over onze professionele woningontruimingsdiensten, de verhuur van verhuisliften, en onze uitgebreide verhuisservice. Ons team van deskundigen zet zich in om u de best mogelijke service te bieden, afgestemd op uw specifieke situatie.

Wij begrijpen dat elke verhuizing of ontruiming uniek is en onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij elke stap. Van het plannen en coördineren tot de daadwerkelijke uitvoering, wij zorgen ervoor dat het gehele proces soepel en zonder stress verloopt. Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Met ons aan uw zijde kunt u rekenen op betrouwbare, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Woningontruiming

Onze diensten

Woningontruiming:

Laat ons u helpen bij het zorgvuldig en efficiënt ontruimen van uw woning.

Deskundige teams zorgen voor een vlotte afhandeling, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Verhuisliften Verhuur:

Ontdek onze handige verhuisliften voor het soepel verplaatsen van grote items naar hogere verdiepingen.

Verhuisservice:

Ontdek onze uitgebreide verhuisservice en wat deze precies inhoudt voor een stressvrije verhuizing.

Hoe kunnen wij helpen?

Informatie en Advies:

Vraag informatie aan over onze diensten en ontvang deskundig advies op maat.

Offerte Aanvragen:

Ontvang een vrijblijvende offerte op basis van uw specifieke behoeften.

Klachten of Opmerkingen:

Laat ons weten als er iets niet naar wens is. Wij staan klaar om eventuele klachten op te lossen.

Contactgegevens

  • Telefoonnummer: +31850602958
  • E-mail: info @ woningontruiming-service.nl
  • Kantooruren: Maandag t/m Zondag en alle feestdagen, 24/7 356 dagen per jaar dienstverlening voor alle genoemde diensten
 

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Ons team staat klaar om u te voorzien van een gedetailleerde en vrijblijvende offerte.

Wat zijn de kosten van de verhuisliften verhuur?

De kosten variëren afhankelijk van de duur van de verhuur en andere specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave.

Hoe lang duurt een woningontruiming gemiddeld?

De duur van een woningontruiming hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning en de hoeveelheid spullen. Ons team kan een schatting geven op basis van uw situatie.

Wat omvat de Verhuisservice?

Ontdek onze uitgebreide verhuisservice en wat deze precies inhoudt voor een stressvrije verhuizing.

Zijn er extra kosten verbonden aan de Verhuisservice?

Informeer naar onze transparante prijsstructuur en eventuele extra kosten voor specifieke verhuisbehoeften.

Hoe kan ik een offerte voor de Verhuisservice aanvragen?

Vraag eenvoudig een gedetailleerde offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie.

Waarom kiezen voor Woningontruiming-Service.nl?

Betrouwbaarheid:

Wij streven naar betrouwbare dienstverlening met oog voor detail.

Flexibiliteit:

Wij passen ons aan aan uw specifieke behoeften en schema. Onze dienstverlening is flexibel en wij zijn in staat om oplossingen op maat te bieden.

Klanttevredenheid:

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij gaan tot het uiterste om aan uw verwachtingen te voldoen.

Professioneel en Ervaren:

Jarenlange ervaring in woningontruiming en verhuisliften verhuur.

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Navigeer naar: