Wie zijn wij?

Over ons

Woningontruiming-Service

Snele en secure woningontruimingen

1261

1169

Spoedontruiming

589

604

Woningontruiming service is dé ontruimingsspecialist voor diverse ontruiming- en verhuisdiensten. U kunt op ons rekenen voor een snelle en efficiënte ontruiming van zowel particulieren als bedrijven. Ook voor het schoonmaken na de ontruiming of verhuizen kunt u bij ons terecht.

Onze enthousiaste medewerkers staan ​​vol energie voor je klaar en nemen de zorgen van het leeghalen van je huis of kantoor uit handen. Onze visie is dan ook: efficiënt systematisch werken en met duidelijke contracten.

We zijn gevestigd in Amsterdam, maar we werken door geheel Nederland, zodat we onze diensten ook in uw regio kunnen aanbieden. Bovendien zijn we flexibel inzetbaar, ook in het weekend en ’s avonds is dat voor ons geen probleem.

Wij zijn een enthousiast bedrijf, zeer flexibel en in staat om ons direct aan te passen. Onze drijfveer is servicegericht en oplossingsgericht denken en werken.
De tevredenheid van onze klanten geeft ons de energie om onze dienstverlening constant op het hoogste niveau te houden.

Voorbeeld van een woningontruiming, personeel die een woning compleet bezemschoon maakt
Over ons
Woningontruiming

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Wij hebben meer dan 15 Jaar ervaring in ontruimingen van bedrijven en woningen.

Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare professional voor assistentie bij uw verhuizing of het ontruimen van een woning? Bij Woningontruiming-Service staan we te allen tijde voor u klaar!

Woningontruiming na overlijden
Ontruimingsbedrijf in Amsterdam
ontruiming amsterdam
Verhuislift huren Amsterdam

Vrijblijvende offerteaanvraag

Vul het onderstaande offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in voor een gratis offerte, en wij zullen snel contact met u opnemen. Onze offertes zijn helder en gedetailleerd, want net als u waarderen wij transparantie en houden we niet van onverwachte verrassingen. Bij ons geldt: een afspraak is een afspraak, en we leveren precies datgene wat we overeenkomen.

Ons slogan:

Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie