Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming na overlijden: discreet en respectvol ontruimen

Vrijblijvende Offerte CONTACT

Als u te maken krijgt met het verlies van een dierbare, komt er veel op u af. Naast het regelen van de woningontruiming na overlijden zijn er nog tal van andere zaken die uw aandacht vragen. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van administratieve taken, het organiseren van een uitvaart en het verdelen van de nalatenschap. Wij begrijpen dat dit een moeilijke en emotionele tijd is voor u en uw naasten. Daarom bieden wij een professionele, respectvolle en kosten effectieve service om u in deze periode te ontzorgen. Met onze expertise en ervaring staan wij u bij in het hele proces, zodat u zich kunt richten op het verwerken van het verlies en het koesteren van de mooie herinneringen aan uw dierbare.

Waarom kiezen voor onze Woningontruiming Service?

Onze dienstverlening is snel, grondig en respectvol. Wij begrijpen dat een woningontruiming een ingrijpende gebeurtenis kan zijn en daarom nemen wij de volledige zorg op ons. Van het leeghalen van de woning tot het schoonmaken en klaarmaken voor verkoop of verhuur, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze ervaren professionals gaan met uiterste zorg te werk om ervoor te zorgen dat de woning netjes en verzorgd achtergelaten wordt. Zo kunt u zich volledig richten op andere belangrijke zaken, terwijl wij de woningontruiming tot in de details verzorgen.

Onze benadering bij woningontruiming na overlijden

Of u nu in Amsterdam, Haarlem, Breda of ergens anders in Nederland woont, wij zijn er voor u! Onze professionele ontruimingsdienst staat klaar om u te helpen bij het opruimen van een huis na overlijden. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en dat de kosten extra zorgen kunnen veroorzaken. Daarom bieden wij deze dienst indien gewenst, in ruil voor inboedel aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële last. Ons team neemt graag de verantwoordelijkheid en zorg uit handen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke tijd. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of het beantwoorden van uw vragen, wij streven ernaar om u de beste service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan altijd voor u klaar!

Waarom kiezen voor onze uitzonderlijke Woningontruiming Service?

Het proces van onze ontruimingsdienst is grondig en toch eenvoudig. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een eerste ontmoeting met u om uw specifieke behoeften en verwachtingen te bespreken.

We inspecteren vervolgens de woning zorgvuldig om een nauwkeurige schatting te maken van de omvang en de kosten van de ontruiming. Na uw goedkeuring starten we met het leeghalen van de woning, waarbij we zoveel mogelijk bruikbare items doneren of recyclen om de hoeveelheid afval te minimaliseren.

Altijd een vast contact persoon en van alles op de hoogte gesteld

Ook voeren we de nodige reparaties en schoonmaakwerkzaamheden uit om de woning klaar te maken voor verkoop of verhuur. Doorheen het hele proces houd uw vaste contactpersoon u op de hoogte en beantwoorden we al uw vragen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de woningontruiming zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt voor u.

CONTACT

Prijsindicatie woningontruiming na overlijden 2023

Soort ruimte Prijs indicatie:
Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2 € 250-€350*
Appartement 45-75 m2 € 600–€850*
Eengezinswoning 75-100 m2 € 850–€1250*
Grote woningen 100m3-200 m2 €1200–€3000*
Extra verhuizer €29,- Verhuizer €29,- per uur

Prijsindicatie voor onze extra diensten:

  • Verwijderingsteam met vrachtwagen en 3 verhuizers: €100-160 per uur
  • Verwijdering van spullen met vrachtwagen: €125-200 per lading
  • Diverse klusjesmannen taken (pleisterwerk, schilderen, reparaties): €40-70 per uur.
Vrijblijvende Offerte

Wat zijn de kosten van een woningontruiming in Amsterdam in 2023?

De kosten van een woningontruiming in Amsterdam kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de omvang van het werk dat nodig is.

Een zorgkamer of verpleeghuis van 20-25 m2 zou ongeveer € 250-€350 kosten.

Voor een appartement van 45-75 m2 zou de prijs liggen tussen € 600–€850.

Een eengezinswoning van 75-100 m2 zou kosten tussen € 850–€1250.

Grote woningen van 100m3-200 m2 kunnen variëren van €1200–€3000.

Afhankelijk van de complexiteit van de ontruiming. U dient ook rekening te houden met extra kosten voor het inhuren van extra verhuizers, die €29,- per uur in rekening brengen. Deze prijzen zijn slechts indicaties en kunnen variëren op basis van uw specifieke situatie en behoeften. Het is raadzaam om contact met ons op te nemen voor een nauwkeurige offerte op locatie.

Kosten voor verschillende soorten verhuizingen:

Soort verhuizing en prijs indicatie:

  • Seniorenverhuizing, 2 kamers: €250-600
  • Appartement, 3 kamers: €500-850
  • Eengezinswoning, 5 kamers: €900-1.400
  • Vrijstaand huis, rijtjeshuis, 5-7 kamers: €1.200-2500

Extra kosten:

Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij altijd aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen op locatie.

Afspraak maken voor een woningontruiming na overlijden

Kunt u wel wat professionele vakkrachten gebruiken bij het ontruimen van de woning van uw overleden dierbare? Maak dan via onze website een afspraak voor een vakkundige en snelle ontruiming. Laat ons weten waar en wanneer we moeten klaarstaan en wij zorgen dat we er zijn. Zo ronden we de woningontruiming na overlijden op een nette manier af en krijgt u alle ruimte om uw verlies op een passende manier te verwerken.

CONTACT

Vrijblijvend en kosteloze offerte aanvraag op locatie

Vraag offerte aan:

Een ontruiming na overlijden: een vervelende zaak

Een overlijden is nooit een aangename gebeurtenis, dat moeten we u niet vertellen. Het ontruimen van de woning van een grootouder, ouder of vriend is misschien niet het eerste waar u in dat geval aan denkt, maar het is wel belangrijk om er rekening mee te houden. Er moeten immers heel wat zaken in orde worden gebracht om wettelijke problemen te vermijden en een woningontruiming Haarlem van de persoon in kwestie is daar ongetwijfeld één van.Als u onverwachts te maken heeft gehad met een overlijden, laat dan de praktische zorgen voor de woningontruiming over aan een professional. Deze beschikt over alle nodige materialen om een woningontruiming op maat uit te voeren, waardoor u toch al minder kopzorgen heeft. En dat is een dergelijke situatie natuurlijk alleen maar extra interessant.

Wie is er verantwoordelijk voor het ontruimen van een huis na overlijden?

Wanneer iemand komt te overlijden, zijn de erfgenamen juridisch verantwoordelijk voor het leeghalen van het huis en alle bijbehorende kosten die hiermee gepaard gaan. Het is belangrijk om te weten dat als er geen testament is opgesteld, alleen de echtgenoot, geregistreerde partner en bloedverwanten volgens de wet erven. Echter, als er wel een testament is, zal daarin specifiek vermeld worden wie de aangewezen erfgenamen zijn.

Als u zich in de positie bevindt van erfgenaam, maar om welke reden dan ook de erfenis niet wenst te aanvaarden, heeft u de mogelijkheid om de erfenis te verwerpen. Het is echter goed om te beseffen dat als u bepaalde persoonlijke bezittingen uit het huis van de overledene wenst te behouden, u nog steeds wettelijk gezien wordt beschouwd als een erfgenaam. Dit betekent dat u ook verantwoordelijk bent voor het ontruimen van de woning van de overledene.

Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan verdere ondersteuning? Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en bieden u de nodige begeleiding in deze moeilijke tijd.

Maar liefst 20 Jaar ervaring met ontruimingen

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vakkundig leegruimen van bedrijven en woningen, is Woningontruiming Service uw betrouwbare partner. Heeft u behoefte aan de expertise van een professionele en betrouwbare ontruimingsdienst om uw huis te ontruimen? Woningontruiming Service staat voor u klaar om u te helpen!

Vrijblijvende Offerte

Respect voor u en uw nabestaande

Zo werken we altijd met respect voor u en uw bezittingen. Wat de oorzaak van de woningontruiming ook mag zijn, het kan een gebeurtenis zijn die misschien wat onwennig en ongemakkelijk aanvoelt. Zeker als u weet dat vreemden zich in uw woning begeven.

Gelukkig gaat ons team van Woningontruiming Service altijd met de grootste discretie te werk, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigendom en spullen altijd worden gerespecteerd.

Daarnaast worden uw meubelstukken en andere spullen zorgvuldig verpakt of beschermd, en veilig vervoerd naar de plaats van bestemming. Op deze manier hoeft u zich dus geen zorgen te maken over uw privacy en de veiligheid van uw inboedel.

Meer dan alleen ontruimen

Als u kiest voor onze ontruimingsservice na een overlijden, begrijpen we dat er veel op u afkomt. Vaak moet het huis of appartement leeg en in de oorspronkelijke staat worden achtergelaten. Het is ook mogelijk dat er in de loop der tijd schade aan de woning is ontstaan. Natuurlijk moet deze schade worden gerepareerd.

Gelukkig maken we deel uit van Complexe ontruimingen en hebben we een uitgebreid netwerk. Via ons bedrijf kunt u eenvoudig een timmerman of stukadoor regelen om de woning op te knappen.

Een speciale spoedontruiming voor dringende gevallen

Bij onze ontruimingsservice bieden wij diverse opties aan, waaronder spoedontruiming. In veel gevallen is het noodzakelijk om uw woning of bedrijfspand snel te ontruimen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer het pand direct verkocht wordt of na een overlijden. Onze ervaren professionals van Woningontruiming-service.nl staan altijd klaar om u te ondersteunen en het werk efficiënt af te ronden. Als u behoefte heeft aan een snelle woningontruiming, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers gaan altijd discreet en respectvol te werk bij elke ontruiming.

CONTACT OFFERTE

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Wij staan u bij!

In weer en wind staat het team van Woningontruiming na overlijden u bij.Een huis leeg ruimen is nog al een klus die u het liefst aan een ervaren ontruimingsbedrijf overlaat. Het ontruimen na overlijden brengt vaak voor de nabestaande veel emoties met zich mee. Zeker omdat het hier vaak om dierbare spullen gaat. Ons team helpt u snel, netjes en discreet.

Veel gestelde vragen:

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, we zijn ervoor al uw vragen en wensen.

Wat zijn de kosten van een woningontruiming na overlijden?

Elke situatie is anders, hierdoor kunnen wij de prijs niet op voorhand vaststellen. Verschillende factoren hebben invloed op de prijs. Denk hierbij aan: Woonsituatie, aantal kamers, bijkomende diensten.

Op welke termijn kan de woningontruiming plaats vinden?

Wanneer u een offerteaanvraag doet, kunnen we binnen 24 uur langskomen om een opname te doen.

Werken jullie ook bij ons in de regio?

Woningontruiming Service is een landelijk bedrijf. Wij werken ook bij u in de regio.

Moet ik zelf nog iets doen?

In principe hoeft u niets meer te doen, u haalt voor de ontruiming weg wat u mee wilt nemen of geeft duidelijk aan wat er achter moet blijven in de woning. Tijdens de ontruiming hoeft u niet aanwezig te zijn.

Verhuizen jullie ook?

Met de combinatie van ontruimen is het mogelijk dat wij uw inboedel verhuizen naar uw nieuwe adres.

Wat doen jullie met de (overgebleven) spullen?

Wij werken samen met instanties zoals Het Leger des Heils en kringloopwinkels. Hierdoor krijgt uw overgebleven inboedel en huisraad altijd een tweede kans.

Hoelang gaat de ontruiming duren?

Dit is afhankelijk van de woning. Over het algemeen kunnen wij een woning na 1 dag opleveren.

Maken jullie de ruimte/woning schoon?

Schoonmaakwerkzaamheden kunt u laten opnemen in de offerte. Onze medewerker zal dit dan met u bespreken.

Hoe gaat de betaling?

Betaling zal gaan per factuur. Wanneer het opleveringsformulier is ondertekend, ontvangt u van ons de factuur. Betaling zal altijd plaatsvinden na oplevering.

OFFERTE