Verpleeghuis en verzorgingshuis ontruimen

Het ontruimen van een kamer in een verpleeghuis of een verzorgingshuis is vaak gebonden aan de gestelde eisen van een zorginstelling. Woningontruiming Service heeft daarom een afzonderlijke dienst gemaakt voor het ontruimen van een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis.

Meer informatie bel 085 06 02 958

Vraag offerte aan:

Vraag offerte aan:

Verzorgingshuis of een verpleeghuis ontruimen

Nabestaanden krijgen vaak te weinig tijd om de kamer op te leveren aan de zorginstelling. Het uitzoeken en ontruimen van de nagelaten inboedel en brengt hierdoor veel druk met zich mee in een toch al emotionele periode. Woningontruiming-Service.nl hoopt u hierin te ontzorgen daar waar nodig is.

Nabestaanden krijgen vaak te weinig tijd om de kamer op te leveren aan de zorginstelling. Het uitzoeken en ontruimen van de nagelaten inboedel en brengt hierdoor veel druk met zich mee in een toch al emotionele periode. Woningontruiming Service hoopt u hierin te ontzorgen daar waar nodig is.

24 Uurs ontruimingsdienst
  • 24 uur service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Flexibel inzetbaar
  • Professionele service

Woningontruiming Service heeft tientallen jaren ervaring met het ontruimen van seniorenwoningen en kamers in verpleeghuizen, bejaardentehuizen en hospice. Deze ontruimingen kunnen wij op korte termijn of per direct uitvoeren. De ontruiming van een zorgkamer gaat doorgaans snel, maar op dit moment heeft u al veel aan uw hoofd. Zo bieden wij een helpende hand met de ontruiming van de kamer en deze bezemschoon op te leveren.