...

De meest flexibele manier om een verhuislift te huren.

Verhuislift huren

Verhuislift huren? Dé verhuislift specialist beschikt over professionele, krachtige liften waarmee het verhuizen van grote of zware objecten van en naar een etage een fluitje van een cent wordt. Kies voor een verhuislift huren, en beschadigingen aan uw trappenhuis behoren tot het verleden. 

Ladderlift huren

Ladderlift huren? Met onze dienst “Verhuislift huren” wordt verhuizen een stuk aangenamer. Het verhuizen van zware objecten zoals wasmachines, bankstellen en kasten is met behulp van een verhuislift zo gepiept. U verkleint het risico op beschadigingen, het levert een flinke tijdsbesparing op en u ontlast uw lichaam. Huur nu een professionele verhuislift! Bel 085 004 57 13 voor meer informatie over verhuislift verhuur of vraag een offerte aan voor verhuislift huren!

Verhuislift huren

Onze prijzen

1 Object

€80,-

Meest gekozen

2 uur liften

€150,-

1 uur liften

€85,-

Voorrijkosten: Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 per kilometer.

Spoedklus

€99,-

Extra verhuizer

€29,- p.p per uur

Voorrijkosten: Amsterdam gratis. Buiten Amsterdam €0,60 per kilometer.

Woningontruiming service

Werken met experts

Wij bedienen de lift. Het ontruimen gaat sneller, netter en veiliger. Kans op schade, blessures of andere problemen is er daardoor niet.

Juiste ervaring

Als onderdeel van Complex Ontruimers is er veel ervaring bij Woningontruiming Service op het gebied van het leegruimen van woningen en kantoren.

Duidelijke afspraken

Een verhuislift huren op een vaste dag en een vast tijdstip geeft in ieder geval de zekerheid dat de verhuizing van de spullen gebeurt wanneer dat nodig is. U bent er dan zeker van dat de juiste lift voor uw ontruiming wordt geleverd op het moment dat u die nodig heeft.

Goedkoper en altijd beschikbaar

Het verhuizen is veel efficiënter te verzorgen doordat er minder tijd en ruimte nodig is, waardoor de prijs omlaaggaat. Daarnaast is het op elk moment mogelijk om een verhuislift te huren. Dit kan dus bijvoorbeeld ook in het weekend en als er spoed is.

Voor allerlei soorten items

Een verhuislift maakt het verhuizen lichter en slimmer. Denk bijvoorbeeld aan zware meubelstukken, witgoed, piano's of volle dozen met spullen. Dit is een stuk veiliger met een verhuislift, dan zelf met een doos in de hand alle trappen af te moeten.

Slim bij spoed

Juist ook wanneer onverwacht snel gehandeld moet worden, is een verhuislift een slimme zet.Wie direct belt, kan erop rekenen dat snel de juiste hulp geboden wordt. Een passende verhuislift, samen met experts die alles weten van het gebruik van de lift en van het ontruimen zelf.

Wilt u teruggebeld worden?
Verhuislift huren

Voorbeelden verhuisliften

Hulp nodig of vragen?