Wat is een verhuislift en ladderlift?

 

Een ladderlift is vergelijkbaar met een verhuislift. Er is een platform waarop de voorwerpen geplaatst kunnen worden. De lift wordt gebruikt in hogere gebouwen. Wanneer u een verhuislift gebruikt, zorg er dan voor dat u hiervoor een verhuisbedrijf inschakelt.

Bekijk onze tarieven BEL ONS

Onze service

  • Altijd gunstige tarieven
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Binnen 24 uur beschikbaar
  • Incl. ervaren bediener
  • Spoedservice is mogelijk

Appartement zonder liften of met kleine liften

 

Er zijn veel appartementen met liften. Een lift ontbreekt soms in oudere kleine flats, daarom wordt hij overwogen in nieuwe appartementen. In sommige gebouwen is de lift aan de kleine kant, en kan de verhuislift uitkomst bieden.

De voorrijkosten in Amsterdam zijn gratis. Buiten Amsterdam berekenen we €0,60 cent per kilometer.

1 Object €80,-

  • Inclusief de bediening
  • Maximaal 3 items
  • Maximaal 30 min.

Type verhuislift

Er zijn verschillende soorten verhuis- of trapliften. Er zijn er die in de vorm van een aanhangwagen worden aangeboden. Er zijn er die op de achterkant van een vrachtwagen worden gemonteerd. Deze worden meestal gebruikt bij het verplaatsen van grote voorwerpen. Er zijn er die aan de zijkant van een gebouw worden gemonteerd. Deze worden meestal gebruikt voor het verplaatsen van kleine voorwerpen.

 
Meubellift huren

Gratis offerteaanvraag

Verhuisliften verhuur aanvraag

Hulp nodig met het formulier?

BEL ONS

Vrijblijvende offerte aanvraag

Verhuislift huren: Terugbellen formulier

Het gebruik van de lift

Ze worden ook gebruikt om toegang te verschaffen tot bovenverdiepingen van een gebouw. Bijvoorbeeld voor een dakdekker of aannemer. Ze zijn er in veel verschillende maten, vormen en ontwerpen. Er zijn veel verschillende soorten verhuis- of trapliften. Zij worden gebruikt voor het verplaatsen van zware voorwerpen, zoals meubelen, toestellen, zware machines en zelfs motoren. Ze worden ook gebruikt om mensen een trap op en af te bewegen.  

Hoe werkt de plaatsing van de verhuislift

Een lift wordt vaak tegen het raam, balkon of de muur van een huis geplaatst. De lift heeft een platform waar zware voorwerpen naar boven of beneden worden verplaatst. Als u aan een lift denkt, denk dan aan zware voorwerpen zoals een wasmachine of bankstel. De lift werkt gemakkelijk, snel en is eenvoudig te bedienen. Dit betekent dat je niet telkens de trappen van het appartement op en af hoef te lopen.