Ontzorgt bij: Ontruimingen en is persoonlijk betrokken

Gespecialiseerd in ontruiming met de grootste zorg

Bij Woningontruiming Service hoeft u zich geen zorgen over ontruimingen van woningen, bedrijven en kantoren te maken! Wij regelen graag alles voor u van A t/m Z en met zorg voor milieu en mens. Zo hoef je, je geen zorgen te maken over alles wat daarbij komt kijken, van het eerste gesprek tot de uiteindelijke ontruimingsoplevering.

Ontruimt verzorgd en ontzorgt tegelijk!

Woningontruiming Service.nl is onderdeel van Integrale ontruiming en bestaat uit vele ervaren medewerkers die zich richten op volledig op maat gemaakte ontruimingsdiensten. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren, en voor iedereen die een snelle en veilige ontruiming nodig heeft.

Transparant

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, van het eerste vrijblijvende gesprek tot de uiteindelijke oplevering. Er zijn geen verrassingen later in Fontein.

Advies op maat

We denken altijd graag met je mee! Transparantie, professionaliteit en eerlijkheid staan ​​bij ons hoog in het vaandel. Dankzij onze kennis hebben we overal een oplossing voor.

Duurzaam en milieu bewust

Bij het schoonmaken van een huis of bedrijf houden we rekening met het milieu. We scheiden niet alleen afval, maar zorgen er ook voor dat zoveel mogelijk spullen een prettig tweede leven krijgen.

Contact
  • Spoedontruiming 24/7 beschikbaar
  • Klanten geven ons een 9.3
  • Een familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Individuele persoonlijke service
  • We leveren uw bezemschoon en ongestoffeerd af
  • Geen verrassingen achteraf
  • Eerlijke prijzen en ijzersterke afspraken
  • Altijd een offerte op locatie zo garanderen we een correcte prijs
Ontruimingsdiensten

Ontruimen

Als je het huis uit moet, komt daar vaak veel meer bij kijken dan je denkt. Je mist tijd, energie en handen, vooral als het om een overlijden gaat. Wij hebben ruime ervaring in het schoonmaken van woningen en bedrijfspanden en helpen u graag verder! Samen met u stellen we een plan op en zorgen we ervoor dat er geen waardevolle spullen verloren gaan. Het resultaat is een bezem schone oplevering van uw pand.

Ontzorgen

Ontzorgen is voor ons cruciaal. Niet alleen bij ontruiming of verhuizing, maar ook bij andere werkzaamheden zoals het reinigen en repareren helpen wij u graag verder. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op locatie. Zo stemmen we met u af wat er moet gebeuren om uw woning te ontruimen.

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Wij hebben meer dan 20jaar ervaring in ontruimingen van bedrijven en woningen

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming-Service
Woning ontruimingen
Verhuislift huren Amsterdam

Vrijblijvende offerteaanvraag

Vul hieronder het gratis offerte formulier zo zorgvuldig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze offertes zijn altijd duidelijk gespecificeerd en wij houden net als u, niet van verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak en wat we afspreken is wat we ook doen.

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie