Verhuislift verhuur Amstelhoek

Wilt u een verhuislift huren in Amstelhoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van verhuisliften.

Bekijk onze tarieven BEL ONS

Onze service

  • Altijd gunstige tarieven
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Binnen 24 uur beschikbaar
  • Incl. ervaren bediener
  • Spoedservice is mogelijk

Tarieven verhuisliften

De voorrijkosten in Amsterdam zijn gratis. Buiten Amsterdam berekenen we €0,60 cent per kilometer.

Wat is een meubel lift?

Dit is een veel gestelde vraag: Wat is een Meubellift? Simpel gezegd, een meubellift is een op een vrachtwagen gemonteerd hefplatform dat zware lasten (tot 400 kg) kan heffen. Algemeen bekend in de industrie als verhuisliften, meubellift en ladderlift.

Meubellift huren

Gratis offerteaanvraag

Verhuisliften verhuur aanvraag

Hulp nodig met het formulier?

BEL ONS

Vrijblijvende offerte aanvraag

Verhuislift huren: Terugbellen formulier

Een uitgebreide hijsservice

Wij bieden een hijsservice wanneer grote of zware en lastige voorwerpen in of uit gebouwen moeten worden getild, zowel particulier als commercieel. Wanneer items niet door conventionele deuren of trappen kunnen, is het mogelijk dat ze door een raam of balkon kunnen worden verplaatst. In sommige gevallen moet u het venster mogelijk tijdelijk verwijderen.Dit kan een snelle, efficiënte en veiligere manier zijn om enkele of meerdere items uit huizen of gebouwen te halen of te verwijderen. Bovendien heeft het verplaatsen van items zoals banken en koelkasten met een externe lift veel gezondheids- en veiligheidsvoordelen, omdat het het risico op letsel voor degenen die deze zware en onhandige items dragen, evenals schade aan vervoerde items of schade aan interne componenten vermindert. indeling van het gebouw.

We hebben een indrukwekkend assortiment meubel/mobiele liften die aan al uw verhuiswensen kunnen voldoen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van verhuisliften, het succesvol hijsen van meubels, bouwmaterialen en witgoed naar alle hoogtes, begrijpen we de noodzaak van een kosteneffectieve en veilige methode om meubels op te verhuizen.