Tarieven ontruiming

Wij bieden u een vrijblijvende offerte op basis van onderstaande tarieven. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt. Nadat u per mail of telefonisch een afspraak heeft gemaakt komen wij vrijblijvend langs om aan de hand van een checklist tot een zo transparant mogelijk offerte bedrag te komen. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt.

Prijs*
Manuren per persoonโ‚ฌ30 Per uur
20mยณ Bakwagenโ‚ฌ17 Per uur
Verhuisliftโ‚ฌ100 Per uur
OntheffingAfhankelijk Stadsdeel
Indien grofvuil bedrijfsmatig isโ‚ฌ0.21 Per KG

Prijs indicatie

Uit ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om van te voren in te schatten hoeveel een ontruiming gaat kosten. Wij hebben op basis van onze praktijkervaring een indicatie opgesteld wat een ontruiming ongeveer kost. Buiten beschouwing gelaten zijn de extra kosten van een sterk vervuilde woning, het inzetten van afvalcontainers, verhuislift, het aanvragen van de ontheffingen van de desbetreffende gemeente, de kosten van een eventuele asbestverklaring en, indien noodzakelijk, kleine herstelwerkzaamheden indien dit door de verhuurder in een voor inspectie aan u wordt gevraagd.

Soort ruimtePrijs indicatie
Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2โ‚ฌ 250-โ‚ฌ350*
Appartement 45-75 m2โ‚ฌ 600โ€“โ‚ฌ850*
Eengezinswoning 75-100 m2โ‚ฌ 850โ€“โ‚ฌ1250*
Grote woningen 100m3-200 m2โ‚ฌ1200โ€“โ‚ฌ3000*
* Waardevolle spullen uit uw inboedel kunnen worden verrekend op deze offertebedragen.

Tarieven Verhuizing

Of u nu een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een woningontruiming wilt uitvoeren, onze tarieven blijven hetzelfde. Schakel ons nu in voor uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar!

ServiceUurprijs*
โ‚ฌ 22,50(โ‚ฌ 27,23)
ย โ‚ฌ 45,-(โ‚ฌ 54,45)
ย โ‚ฌ 67,50(โ‚ฌ 81,68)
ย โ‚ฌ 89,-(โ‚ฌ 107,69)
Tarieven i.c.m. verhuislift
ย ย โ‚ฌ 99,-(โ‚ฌ 119,79)
ย ย ย โ‚ฌ 119,-(โ‚ฌ 143,99)
ย ย ย ย โ‚ฌ 139,-(โ‚ฌ 168,19)
*Prijzen exclusief BTW. Inclusief BTW tussen haakjes.

ย 

Vrijblijvende offerte op locatie

We komen indien gewenst, graag vrijblijvend bij u op locatie langs. Zo kunnen we de best passende offerte opmaken en een correcte prijs garanderen!

Contact
Verhuislift huren

Verhuislift huren

Naast onze grote verhuislift hebben wij de beschikking over twee kleinere verhuisliften. Deze kunnen op aanvraag gehuurd worden. Hiervoor maken we graag een persoonlijkeย offerteย op, zodat deze het beste past bij uw wensen. Deze verhuisliften kunnen het verhuizen op hoogte een stuk eenvoudiger maken. Als u bijvoorbeeld een wasmachine moet verhuizen, kunt u veel tijd en moeite besparen. Bent u op zoek naar eenย verhuislift in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

VERHUISLIFT HUREN

Duidelijke in afspraken

Het huren van een verhuislift voor een bepaalde datum en tijd zorgt er in ieder geval voor dat spullen worden verplaatst als dat nodig is. Zo weet u zeker dat de juiste verhuislift wordt geleverd wanneer je deze nodig heb.

Kosten verhuizen Amsterdam besparen

Heeft u een huishouden met een laag inkomen, maar moet u toch kosten maken voor uw verhuizing? Veel gemeentes geven vergoedingen voor dergelijke kosten. Dit wordt samengevat onder de kop โ€œbijzondere bijstandโ€. Deze geldt onder andere voor ziekte en scheiding, maar ook voor verhuizing. Als u denkt voor deze regeling in aanmerking te komen, dan kunt u het beste contact opnemen metย de gemeente.ย Op deze manier kunt u mogelijk behoorlijk kosten besparen bij een verhuizing in Amsterdam.

Woningontruimingen door heel Nederland

WAT KLANTEN ZEGGEN

Hier onder leest u wat klanten over ons zeggen:

Goede Service

Wij hadden met spoed een ontruimingsservice nodig om de wooning van onze Grootmoeder leeg te halen na haar overlijden. Woningontruiming Service heeft ons uitstekend geholpen.
Chantal Rijn / Service: Woningontruiming

Kantoren ontruimen

Wij waren opzoek naar een partij die ons kon bijstaan met het ontruimen van onze kantoren. Ontruimingsservice Amsterdam heeft ons geweldig geholpen met deze ontruiming waardoor we heel efficiรซnt konden werken.
David / Service: Kantoor ontruimen

Bedrijfsontruiming

Na een brand in het pand naast ons hebben wij veel waterschade opgelopen. Het pand moest snel worden ontruimt en nieuwe spullen weer de ruimte in zodat wij weer door konden. Wat een snelle service, TOP een echte aanrader..
Marcel Groenewegen / Service: Bedrijfsontruiming