Tarieven ontruiming

Wij bieden u een vrijblijvende offerte op basis van onderstaande tarieven. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt. Nadat u per mail of telefonisch een afspraak heeft gemaakt komen wij vrijblijvend langs om aan de hand van een checklist tot een zo transparant mogelijk offerte bedrag te komen. Zo zit u nergens aan vast en weet u vooraf precies wat u betaalt.

  Prijs*
Manuren per persoon €30 Per uur
20m³ Bakwagen €17 Per uur
Verhuislift Vanaf €30
Ontheffing Afhankelijk Stadsdeel
Indien grofvuil bedrijfsmatig is €0.21 Per KG

Prijs indicatie

Uit ervaring weten wij hoe lastig het kan zijn om van te voren in te schatten hoeveel een ontruiming gaat kosten. Wij hebben op basis van onze praktijkervaring een indicatie opgesteld wat een ontruiming ongeveer kost. Buiten beschouwing gelaten zijn de extra kosten van een sterk vervuilde woning, het inzetten van afvalcontainers, verhuislift, het aanvragen van de ontheffingen van de desbetreffende gemeente, de kosten van een eventuele asbestverklaring en, indien noodzakelijk, kleine herstelwerkzaamheden indien dit door de verhuurder in een voor inspectie aan u wordt gevraagd.

Soort ruimte Prijs indicatie
Zorgkamer/Verpleegtehuis 20-25 m2 € 250-€350*
Appartement 45-75 m2 € 600–€850*
Eengezinswoning 75-100 m2 € 850–€1250*
Grote woningen 100m3-200 m2 €1200–€3000*
* Waardevolle spullen uit uw inboedel kunnen worden verrekend op deze offertebedragen.
 

Tarieven Verhuizing

Of u nu een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing of een woningontruiming wilt uitvoeren, onze tarieven blijven hetzelfde. Schakel ons nu in voor uw verhuizing. Als verhuisbedrijf in Amsterdam staan wij altijd voor u klaar!

Service Uurprijs*
   
€ 22,50(€ 27,23)
  € 45,-(€ 54,45)
  € 67,50(€ 81,68)
  € 89,-(€ 107,69)
 
   
Tarieven i.c.m. verhuislift  
   
   € 99,-(€ 119,79)
    € 119,-(€ 143,99)
     € 139,-(€ 168,19)

*Prijzen exclusief BTW. Inclusief BTW tussen haakjes.

 

Onze beoordelingen

Lees hier onze reviews van al onze tevreden klanten:

Na het overlijden van mijn oudste zus die een verzamelstoornis had. Zijn we achtergebleven met een huis vol met rommel. De woning was ook erg vervuild en vies. Woningontruiming-service heeft deze klus snel en goed opgeleverd. Wij raden woningontruiming service daarom ook zeker aan!

Michel van der Leden / Woningontruiming

Wij hadden met spoed een woningontruimingsbedrijf nodig en we kwamen via Google terecht bij woningontruiming service. Dit bedrijf is duidelijk in haar afspraken en doet wat het belooft. Ze hebben de hele zaterdag en zondag als een goed gecoördineerd team keihard gewerkt. En de maandag erop konden we de sleutels bij de woningbouwvereniging inleveren. Bedankt voor jullie werkzaamheden we zijn jullie enorm dankbaar.

Samantha de Bruijn / Spoedontruiming

Ons makelaarsbedrijf had problemen met een klant die al meer als 12 maanden de huur van onze kantoorruimte niet had betaald. Na een kortgeding werden we eindelijk in het gelijk gesteld. En we hebben opgenomen met woningontruiming service, die het complete kantoor inclusief inboedel voor ons in een dag heeft ontruimd. Onze dank is ook groot, en we weten waar we de volgende keer moeten zijn.

Anoniem / Kantoorontruiming

Contact opgenomen met woningontruiming service om mijn moeder te verhuizen naar het verzorgingstehuis. Op dezelfde dag dat we contact hadden is er nog iemand langs gekomen om een offerte te maken. Over de prijs waren we snel uit en qua kosten viel dit ook reuze mee. De verhuizing is snel en goed gedaan door deze vriendelijke en nette verhuizers.

Michel Zuiderwijk / Verhuizing

Woningontruiming service heeft ons geholpen met het opruimen en afvoeren van items in ons garage die wij niet meer gebruikte. Nadat er iemand bij ons langs was geweest ontvingen wij de volgende dag al de offerte in de mail. De dag erna kwamen er 2 jongen heren langs en op het zelfde tijdstip werd ook nog eens een puincontainer gebracht. Wij zijn goed te spreken of de door jullie uitgevoerde werkzaamheden en zijn jullie dankbaar voor de hulp.

Bert en Connie de Vos / Garage opruimen

Wij waren met spoed opzoek naar een bedrijf dat dezelfde dag nog onze dochter kon verhuizen naar haar studenten flat in Leiden. De heren van Woningontruiming Service hebben dit voor ons gerealiseerd.

Margreet van Dijk / Verhuizen

Wij hebben meer dan 20jaar ervaring in ontruimingen van bedrijven en woningen.

Heeft u behoefte aan een ervaren, betrouwbare professional die u helpt bij het verhuizen of ontruimen van een huis? Woningontruiming-Service staat helemaal voor uw klaar!

Woningontruiming na overlijden
Woningontruiming-Service
Woning ontruimingen
Verhuislift huren Amsterdam

Vrijblijvende offerte op locatie

We komen indien gewenst, graag vrijblijvend bij u op locatie langs. Zo kunnen we de best passende offerte opmaken en een correcte prijs garanderen!

Vrijblijvende offerte aanvragen op locatie
Verhuislift huren Amsterdam

Verhuislift huren

Naast onze grote verhuislift hebben wij de beschikking over twee kleinere verhuisliften. Deze kunnen op aanvraag gehuurd worden. Hiervoor maken we graag een persoonlijke offerte op, zodat deze het beste past bij uw wensen. Deze verhuisliften kunnen het verhuizen op hoogte een stuk eenvoudiger maken. Als u bijvoorbeeld een wasmachine moet verhuizen, kunt u veel tijd en moeite besparen. Bent u op zoek naar een verhuislift in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

VERHUISLIFT HUREN

Duidelijke in afspraken

Het huren van een verhuislift voor een bepaalde datum en tijd zorgt er in ieder geval voor dat spullen worden verplaatst als dat nodig is. Zo weet u zeker dat de juiste verhuislift wordt geleverd wanneer je deze nodig heb.

Kosten verhuizen Amsterdam besparen

Heeft u een huishouden met een laag inkomen, maar moet u toch kosten maken voor uw verhuizing? Veel gemeentes geven vergoedingen voor dergelijke kosten. Dit wordt samengevat onder de kop “bijzondere bijstand”. Deze geldt onder andere voor ziekte en scheiding, maar ook voor verhuizing. Als u denkt voor deze regeling in aanmerking te komen, dan kunt u het beste contact opnemen met de gemeente. Op deze manier kunt u mogelijk behoorlijk kosten besparen bij een verhuizing in Amsterdam.

Woningontruimingen door heel Nederland

WAT KLANTEN ZEGGEN

Hier onder leest u wat klanten over ons zeggen:

Goede Service

Wij hadden met spoed een ontruimingsservice nodig om de wooning van onze Grootmoeder leeg te halen na haar overlijden. Woningontruiming Service heeft ons uitstekend geholpen.
Chantal Rijn / Service: Woningontruiming

Kantoren ontruimen

Wij waren opzoek naar een partij die ons kon bijstaan met het ontruimen van onze kantoren. Ontruimingsservice Amsterdam heeft ons geweldig geholpen met deze ontruiming waardoor we heel efficiënt konden werken.
David / Service: Kantoor ontruimen

Bedrijfsontruiming

Na een brand in het pand naast ons hebben wij veel waterschade opgelopen. Het pand moest snel worden ontruimt en nieuwe spullen weer de ruimte in zodat wij weer door konden. Wat een snelle service, TOP een echte aanrader..
Marcel Groenewegen / Service: Bedrijfsontruiming